Termeni si Conditii

Bine ați venit pe website-ul https://razvan-necula.ro/! Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor descrise mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Drepturi de autor

  1. Conținutul și materialele prezente pe acest site sunt protejate de drepturi de autor și aparțin https://razvan-necula.ro/. Toate drepturile sunt rezervate.
  2. Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea sau modificarea conținutului acestui site fără acordul scris al proprietarului.

Utilizarea site-ului

  1. Utilizarea acestui site este pe riscul dvs. Proprietarul nu garantează că site-ul va fi disponibil în mod continuu și fără erori.
  2. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site în scopuri ilegale sau care ar putea încălca drepturile de autor și drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau entități.
  3. Proprietarul nu este responsabil pentru daunele cauzate de utilizarea incorectă a site-ului sau de informațiile conținute pe acesta.

Confidențialitate

  1. Proprietarul respectă confidențialitatea vizitatorilor acestui site. Pentru informații detaliate despre cum colectăm și utilizăm datele dvs. personale, consultați Politica de Confidențialitate.

Legături către alte site-uri

  1. Acest site poate conține legături către site-uri terțe. Aceste legături sunt oferite doar în scop informativ și proprietarul nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acestor site-uri.

Modificări ale termenilor și condițiilor

  1. Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să revizuiască periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Legislație aplicabilă

  1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare ale României. Orice litigiu care ar putea apărea în legătură cu acest site va fi supus jurisdicției exclusive a tribunalelor competente din România.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site.